AnaSayfa / Genel / Kahve falında aileden birini dövmek

Kahve falında aileden birini dövmek

Kahve falında aileden birini dövmek aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine, özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında aileden birini dövmek gördüyseniz:

  • Dinlemeye, paylaşmaya veya tavsiyeler almaya istekli olmanız durumunda bilgilendirici konuşmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında aileden birini dövmek kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine, her şeyin gönlünce olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ailenizden birinin öldüğünü görmek onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında aile fertleriyle kavga etmek lüks şekilde yaşayacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına işaret eder.

Kahve falında aile topluluğu görmek iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına rivayet eder.

Kahve falında bir aileyle tanışmak yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, mal ve para sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında aile mezarlığı almak şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına rivayet eder.

Kahve falında aile büyüklerini görmek bir sıkıntıya girmeye, sözünde duracağına, hep dua edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında maymun ailesi görmek başarısının çoğalacağına, yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir