AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz sakallı birini görmek

Kahve falında beyaz sakallı birini görmek

Kahve falında beyaz sakallı birini görmek yeni bir karar alma sürecine girileceğine, korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına, güzel gelişmeler yaşayacağına, hedeflerini tutturacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz sakallı birini gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun karşı cins ilişkileri geliştirmekte başarılısınız.

Kahve falında beyaz sakallı hoca görmek bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyazlamış sakal görmek sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz ak sakallı dede görmek sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, işlerin daha kötüleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz sakallı görmek iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, geniş ve bol rızık elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında yaşlı beyaz sakallı adam görmek ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına, eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine işaret eder.

Kahve falında başkasında beyaz sakal görmek keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sakalları beyaz görmek güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına inanılır.

Kahve falında beyaz sakallı dede görmek yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir