AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz penguen görmek

Kahve falında beyaz penguen görmek

Kahve falında beyaz penguen görmek sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz penguen gördüyseniz:

  • Bazı konularda sağlam başlangıçlar da yapmanız olasıdır.

Kahve falında beyaz penguen görmek kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş penguen görmek çok kötü hissedileceğine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü penguen görmek kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine yorulur.

Kahve falında uçan penguen görmek bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine yorulur.

Kahve falında penguenin uçtuğunu görmek falı kapatan kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine, borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında oyuncak penguen görmek tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, kısmetin ve şansın açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denizde penguen görmek hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine tabir olunur.

Kahve falında penguenle yüzmek maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir