AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz para görmek

Kahve falında beyaz para görmek

Kahve falında beyaz para görmek sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına, solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine, işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz para gördüyseniz:

  • Daha önce tam olarak kulak vermediğiniz bir teklif, davet ya da öneriyi kabul edebilirsiniz.

Kahve falında beyaz zarfta para görmek elinin döneceğine, parasız kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz para görmek başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine inanılır.

Kahve falında beyaz zarf içinde kağıt para görmek her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına inanılır.

Kahve falında beyaz zarf içinde para almak kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine yorulur.

Kahve falında beyaz kağıt para görmek çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına, hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz zarf içinde para görmek uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine delalettir.

Kahve falında beyaz zarfta para almak hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, prestij sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında para alışverişi yapmak ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına, yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir