AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz kırkayak görmek

Kahve falında beyaz kırkayak görmek

Kahve falında beyaz kırkayak görmek doğru olanı seçeceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında beyaz kırkayak gördüyseniz:

  • Yapmaktan keyif aldığınız şeylerle vakit geçirin.

Kahve falında beyaz kırkayak görmek yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında yatakta kırkayak görmek insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına, mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağzından kırkayak çıktığını görmek yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına işarettir.

Kahve falında tuvalette kırkayak görmek kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evde kırkayak görmek artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına alamet eder.

Kahve falında kırkayak öldürmeye çalışmak işiyle nam salacağına, onların gerçek yüzüyle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü kırkayak görmek bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında akrep ve kırkayak görmek hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir