Kahve falında beyaz irin görmek

Kahve falında beyaz irin görmek sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, işlerin büyük kazanç getireceğine, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz irin gördüyseniz:

  • Eski hatalarınızdan kaynaklanan bazı sıkıntılar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında beyaz irin sıkmak kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine delalettir.

Kahve falında beyaz irin görmek iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine inanılır.

Kahve falında gözden irin çıkarmak refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine tabir olunur.

Kahve falında sarı irin görmek aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine delalettir.

Kahve falında kolundan irin aktığını görmek falı kapatan kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kolda irin görmek geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bacaktan irin aktığını görmek yersiz yere suçlanacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kulaktan irin aktığını görmek işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir