AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz bir at görmek

Kahve falında beyaz bir at görmek

Kahve falında beyaz bir at görmek daha iyi şartlarda yaşayacağına, ev içinde de, işte de mutlu olunacağına, yardımcı olmayacağına, deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına, aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına inanılır.

Kahve falında beyaz bir at gördüyseniz:

  • Herkes aynı fikirde olsa da, bazı konular içinize sinmiyorsa ya da tereddütleriniz varsa, o konuda kendi sezgileriniz doğrultusunda ilerlemek isteyebilirsiniz.

Kahve falında beyaz atla uçmak bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz atın doğurduğunu görmek çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine, çok hayırlı işlere girileceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz atlar görmek gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz at ve yavrusunu görmek dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz at heykeli görmek yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına inanılır.

Kahve falında beyaz atı görmek büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tek boynuzlu beyaz at görmek hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz renk at görmek hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir