AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz atlı prens görmek

Kahve falında beyaz atlı prens görmek

Kahve falında beyaz atlı prens görmek çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine, başını ağrıtan ve kendisini üzen olayları atacağı doğru adımlar ve vereceği hayırlı kararlar sayesinde yakın bir zaman içinde çözeceğine, sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına, sonunda maddi zarara gireceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz atlı prens gördüyseniz:

  • İnisiyatif kullanmanız gerekiyor.

Kahve falında beyaz atlı prens görmek uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında prensle sevgili olmak zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, zor bir hayat sürmeye başlayacağına işaret eder.

Kahve falında prensle evlenmek bazı ortak işlere gireceğine, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında prens ve prenses görmek çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında prens görmek elinin bolluk ve bereket göreceğine, büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına işaret eder.

Kahve falında arap prensi görmek sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ingiliz prensi görmek sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına inanılır.

Kahve falında prens olmak büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir