AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz araba çarpması görmek

Kahve falında beyaz araba çarpması görmek

Kahve falında beyaz araba çarpması görmek ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine, atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz araba çarpması gördüyseniz:

  • Kendinize olan güveniniz dışında hiçbir şeye ihtiyacınız yok.Genellikle kısa süren ani aşk ilişkilerini tercih edeceksiniz.

Kahve falında beyaz araba çarpması görmek iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birine araba çarpmasını görmek birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında araba çarpması ve ölmek başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasına araba çarpması görmek eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birine araba çarpması görmek aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına yorulur.

Kahve falında araba çarpmasından ölmek siparişlerinin çoğalacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine inanılır.

Kahve falında araba çarpması sonucu ölmek kısmetinin bollaşacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında tren çarpmasından kurtulmak kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, can derdine düşeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir