AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz abajur görmek

Kahve falında beyaz abajur görmek

Kahve falında beyaz abajur görmek sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz abajur gördüyseniz:

  • Kendinizi daha objektif şekilde gözlemle fırsatı bulacaksınız.

Kahve falında beyaz abajur görmek kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına işarettir.

Kahve falında kırık abajur görmek sosyal konumunun değişeceğine, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine inanılır.

Kahve falında kırmızı abajur görmek borçlarını kolayca ödeyeceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına inanılır.

Kahve falında abajur görmek sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına delalettir.

Kahve falında beyaz giysili adam görmek kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz ve yeşil renk görmek helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz araba surmek sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz papyon görmek çok ünlü bir kişi olacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir