AnaSayfa / Genel / Kahve falında beton süpürmek

Kahve falında beton süpürmek

Kahve falında beton süpürmek olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına, fal sahibinin hayatının kolaylaşacağına, büyük borçlar alınacağına, birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında beton süpürmek gördüyseniz:

  • Duygularınızı yeniden değerlendirin.

Kahve falında beton süpürmek ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede fal sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında beton sıva görmek tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına, çok iyi şeylere rivayet eder.

Kahve falında beton dökmek tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında beton çatı görmek gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına, başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında beton harcı yapmak kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında beton parçaları görmek dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına işarettir.

Kahve falında beton yer görmek para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına, işlerin artacağına delalet eder.

Kahve falında beton görmek moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir