AnaSayfa / Genel / Kahve falında beddua almak

Kahve falında beddua almak

Kahve falında beddua almak önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, kendine çeki düzen vereceğine, onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına, işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına inanılır.

Kahve falında beddua almak gördüyseniz:

  • İlerlemek veya büyümek için gereken neyse yapacaksınız.

Kahve falında babasına beddua etmek şansının ve kısmetinin açık olacağına, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine tabir olunur.

Kahve falında beddua ettiğini görmek adını kirleteceğine, aralarındaki problemlerin çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında ağlayarak beddua etmek ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine, özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birine beddua etmek peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında annesinin beddua ettiğini görmek ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğine beddua etmek çevresindeki herkese yardımcı olacağına, mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine delalet eder.

Kahve falında evlada beddua etmek maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına işarettir.

Kahve falında birisine beddua etmek sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir