AnaSayfa / Genel / Kahve falında bedava birşeyler almak

Kahve falında bedava birşeyler almak

Kahve falında bedava birşeyler almak sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine, bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına, amaçlarına ulaşmaya, büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine, boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bedava birşeyler almak gördüyseniz:

  • İlerlemenizi durduran kişilerden uzak durmalısınız.

Kahve falında bedava görmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında bedava alışveriş görmek üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına, hevesinin kursağında kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bedava yemek yemek hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında bedava elbise almak geçim derdi yaşayacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine tabir olunur.

Kahve falında bedava eşyalar almak işsiz kalmaya, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Kahve falında bedava alışveriş yapmak bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, kişinin çocuk hasreti çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bedava birşeyler almak çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine delalet eder.

Kahve falında bedava kıyafet almak sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir