AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek sahibi görmek

Kahve falında bebek sahibi görmek

Kahve falında bebek sahibi görmek asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, birikmiş parasının olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, gelirini de büyük oranda arttıracağına, işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bebek sahibi gördüyseniz:

  • Belli girişimlerinizi hızlandırmak veya belli bir ivme kazanmak istiyorsanız, alışıldık yöntemler veya bildik yollardan değil orijinal şekilde ilerlemeniz gerekiyor.

Kahve falında bebek sahibi olmayı istemek büyük bir kavgaya tutuşacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında bebek sahibi olmak ve emzirmek kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına tabir olunur.

Kahve falında bebek sahibi görmek pişman olacağına, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında erkek bebek sahiplenmek karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, kişinin akıllıca yapacağı bazı hamleler sonucunda geleceği için çok kritik yatırımlar yaparak zengin bir hayatın kapılarını aralayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ikiz bebek sahibi olacağını görmek temize çıkacağına, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının bebek sahibi olduğunu görmek içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına, hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek bebek sahibi olmak daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, günah ve suç işleyeceğine delalet eder.

Kahve falında bebek sahibi olacağını görmek bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine, dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir