AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek emzirmek

Kahve falında bebek emzirmek

Kahve falında bebek emzirmek gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına, kişinin karşısına pozitif etkiler yaratacak fırsatlar çıkacağına, kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, çok rahat bir hayata adım atacağına, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına tabir olunur.

Kahve falında bebek emzirmek gördüyseniz:

  • Yaratıcı düşünmeniz durumunda yepyeni çevrelere açılabilme şansını yakalayacaksınız.

Kahve falında bebek emzirmek sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, zengin bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil gözlü bebek emzirmek insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına alamet eder.

Kahve falında bir kadının bebek emzirmek dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında tanımadığı bir bebeği emzirdiğini görmek göreceği destekten dolayı moral bulacağına, işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında doğacak bebeğini emzirmek akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine, zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına işaret eder.

Kahve falında bebek emzirmek süt vermek yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bebeği olmadığı halde bebek emzirmek orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında çirkin bebek emzirmek moralinin genel olarak yerinde olacağına, çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir