AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğin kaybolduğunu görmek

Kahve falında bebeğin kaybolduğunu görmek

Kahve falında bebeğin kaybolduğunu görmek umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, hayırsız olaylar yaşayacağına, kazançların artacağına tabir olunur.

Kahve falında bebeğin kaybolduğunu gördüyseniz:

  • Üzerinizde göz var.

Kahve falında bir bebeğin kaybolduğunu görmek şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine, bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına delalet etmektedir.

Kahve falında bebek kaybolduğunu görmek üzüntülerin günden güne artacağına, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına işarettir.

Kahve falında bebeğin kaybolduğunu görmek iyi halinin kalmayacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına işaret eder.

Kahve falında erkek bebeğin kaybolduğunu görmek sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına işarettir.

Kahve falında bir eşyasının kaybolduğunu görmek zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına delalettir.

Kahve falında başka bir şehirde kaybolmak yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu kaybolduğunu görmek kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, kazancın ve ekmeğin eksileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karda kaybolmak firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir