AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğin dişinin çıkmasını görmek

Kahve falında bebeğin dişinin çıkmasını görmek

Kahve falında bebeğin dişinin çıkmasını görmek yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine, sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına rivayet eder.

Kahve falında bebeğin dişinin çıkmasını gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizdeki veya iş birliklerinizdeki tatsız durumların netleştirilmesi gerekiyor.

Kahve falında bebeğin dişinin çıkmasını görmek umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine tabir olunur.

Kahve falında dişinin çıkmasını görmek öz güveninin yerine geleceğine, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dişini çıkmasını görmek kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına delalet eder.

Kahve falında çürük dişin çıkmasını görmek işlerinin günden güne azalacağına, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dişin çıkması görmek üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına delalet eder.

Kahve falında üst dişin çıkmasını görmek karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına yorulur.

Kahve falında bebeğinin diş çıkmasını görmek karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına işaret eder.

Kahve falında erkek bebek dişi görmek kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, maddi anlamda rahatının daimi olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir