AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeği olup emzirmek

Kahve falında bebeği olup emzirmek

Kahve falında bebeği olup emzirmek ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında bebeği olup emzirmek gördüyseniz:

  • Farklı işleri araştırabilirsiniz ya da evden yapabileceğiniz işler aklınıza gelebilir.

Kahve falında iki erkek bebek emzirmek çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına inanılır.

Kahve falında ikiz bebek doğurmak ve emzirmek her geçen gün başarıların artacağına, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bekar kadının bebek emzirmek anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, sevdiklerinin hayatlarındaki olumlu gelişmelere tanıklık edileceğine tabir olunur.

Kahve falında ikiz bebeklerden birini emzirmek yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında kızının bebek emzirdiğini görmek herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına delalettir.

Kahve falında karısının bebek emzirdiğini görmek attığı adımların da kendisine hayır getireceğine, kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir başkasının bebek emzirdiğini görmek hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına işarettir.

Kahve falında güzel bir bebek emzirmek uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine, yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir