AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeği emzirdiğini görmek

Kahve falında bebeği emzirdiğini görmek

Kahve falında bebeği emzirdiğini görmek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına, iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine, konforunun ve lüksünün yerinde olacağına, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bebeği emzirdiğini gördüyseniz:

  • Belli konularda anlaşmaya varabilirsiniz.

Kahve falında bir kadının bebeğini emzirdiğini görmek yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, kimseye haksızlık etmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü bebek emzirmek aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına işaret eder.

Kahve falında çirkin bebek emzirmek dünya malı edinerek rahata kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında görülen erkek bebek emzirmek sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, onlar sayesinde kalkınacağına, ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında annemin bebek emzirdiğini görmek herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına rivayet eder.

Kahve falında konuşan bebek emzirmek sıkıntının, derdin sona ereceğine, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında aç bebek emzirmek aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine tabir olunur.

Kahve falında bir erkek bebek emzirmek sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına, karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir