AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğe dua etmek

Kahve falında bebeğe dua etmek

Kahve falında bebeğe dua etmek yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına, eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza, iç sıkıntısına tabir olunur.

Kahve falında bebeğe dua etmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki bir kişinin deneyimlediği şeylere duyarsız kalmanız durumunda evde sorunlar oluşabilir.

Kahve falında bebeğe dua etmek sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına, canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bebek için dua etmek durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında dua okuyan bebek görmek üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine delalettir.

Kahve falında bebeğe dua okumak elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına yorulur.

Kahve falında erkek bebeğe dua okumak büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, eline yüklü miktarda para geçeceğine işaret eder.

Kahve falında dua eden bebek görmek uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, onun istediği yoldan gideceğine işaret eder.

Kahve falında bebeğin dua okuduğunu görmek üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, parasının ve malının da artacağına delalet eder.

Kahve falında gökyüzünde dua görmek neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir