AnaSayfa / Genel / Kahve falında bayramlaşma görmek

Kahve falında bayramlaşma görmek

Kahve falında bayramlaşma görmek insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine, nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, sahip olacağı hayattan da memnun olacağına, kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine alamet eder.

Kahve falında bayramlaşma gördüyseniz:

  • Bazı kişileri planlarınız konusunda ikna edebilmek veya belli anlaşmaları sonuçlandırmak için farklı şeyler denemeniz gerekebilir.

Kahve falında bayram sofrası görmek kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bayramda hediye almak tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına, mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan fal sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına inanılır.

Kahve falında kendine bayramlık almak hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine yorulur.

Kahve falında bayramlık görmek uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında bayram arefesi görmek iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine delalet eder.

Kahve falında bayramı yaşamak aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına tabir olunur.

Kahve falında bayram namaz kıldığını görmek aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bayram ziyareti görmek mal varlığını ve parasını çoğaltacağına, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir