AnaSayfa / Genel / Kahve falında bayanı dövmek

Kahve falında bayanı dövmek

Kahve falında bayanı dövmek fesat kimselerin çıkacağına, ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına, farklı deneyimler elde edip kazancın artırılacağına, huzura ve esenliğe kavuşacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, yapayalnız ve kötü hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında bayanı dövmek gördüyseniz:

  • Her ne kadar leri atılıp direksiyona geçmek isteseniz bile, şimdilik gözlemci olmak daha yararlı olacağa benziyor.

Kahve falında bir bayanı dövmek gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bayan dövmek ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine işarettir.

Kahve falında bayanı dövmek bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, büyük bir üzüntü yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bayan ceketi görmek tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine yorulur.

Kahve falında bayan fanilası görmek mal kayıpları da yaşayacağına, tövbe etmeye yorulur.

Kahve falında bayan komşu görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ince bayan çorabı görmek elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına tabir olunur.

Kahve falında bayanın sakallı olduğunu görmek dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir