AnaSayfa / Genel / Kahve falında bayan asker olmak

Kahve falında bayan asker olmak

Kahve falında bayan asker olmak mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan fal sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, fal sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, üzüntülerinin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında bayan asker olmak gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızın üzerinden geçilmesi gerekiyor olabilir.

Kahve falında bayanın askere gittiğini görmek dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine işarettir.

Kahve falında bir bayanın asker olduğunu görmek yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir bayanın askere gittiğini görmek ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında bayan asker olmak falı kapatan kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra fal sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında askere giden bayan görmek düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında bayan asker görmek borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine, yeni işlere girişileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bayan asker olduğunu görmek yeni bir işte tartışma yaşanacağına, çok büyük kazançlar sağlayacağına ve bu durumların aile yaşantısına da çok etki edip aile bireylerini de mutlu edeceğine işarettir.

Kahve falında evli bayanla evlenmek kendi işini kurup başına geçeceğine, yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir