Kahve falında başkasının kuran okumasını görmek

Kahve falında başkasının kuran okumasını görmek çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına, huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına, yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının kuran okumasını gördüyseniz:

  • Elinize, uzun vadeli planlar yapabilmenize olanak sağlayacak bilgiler geçebilir ya da ortaya çıkan haberler belli konularda planlar yapmanızı sağlayabilir.

Kahve falında kuran okunurken dinlemek hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kalabalıkta kuran okunduğunu görmek günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına işaret eder.

Kahve falında evde kuran okutmak dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında kuran okunan ev görmek hayatı baştan aşağı değiştireceğine, gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında kuranı kerim okutmak günah işlemekten korunacağına, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına rivayet eder.

Kahve falında kuran okuyan kimseyi görmek darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine delalet eder.

Kahve falında kuran okumayı öğretmek hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine, rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuran okuyamadığını görmek kazanç ve mal kaybına uğrayacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir