AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının kullandığı arabaya binmek

Kahve falında başkasının kullandığı arabaya binmek

Kahve falında başkasının kullandığı arabaya binmek hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine, maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına, özlemlerini bitireceğine, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının kullandığı arabaya binmek gördüyseniz:

  • Otorite konumundaki kişilerle ilişkileriniz dikkat gerektiriyor.

Kahve falında ölmüş birinin kullandığı arabaya binmek kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına, çeşitli çalışmalar yapılacağına ve insanların zor olduğunu söylediği bir konuda bazı büyük çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının kullandığı arabaya binmek bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah araba kullandığını görmek çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, kötü kişilere yakın olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının araba kullandığını görmek alınan bir haber ile moralinin bozulacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Kahve falında dağda araba kullanmak sağlık ve hayır getireceğine, bolluk ve bereket yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında çok lüks araba kullanmak işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uyuyarak araba kullanmak büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeni bir araba kullanmak evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir