AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağrısı olmak

Kahve falında ağrısı olmak

Kahve falında ağrısı olmak yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına, eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçların hafifleyeceğine, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında ağrısı olmak gördüyseniz:

  • Yanlış yargılarda bulunmamak için akşamı hafif planlara ayırmakta fayda var.

Kahve falında ağrısız diş çektirmek yapılan hataların düzeltileceğine, hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağrısız doğurmak kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına, aksine işe neredeyse köstek olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında diş ağrısını hissetmek evlenme yolunda adım atacağına, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında böbrek ağrısı çektiğini görmek kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına işarettir.

Kahve falında çok ağrı çekmek yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine işarettir.

Kahve falında diz ağrısı çekmek dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine, canının sıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağrı şehrine gitmek bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara Allah’ın izni ile şifa bulunacağına işarettir.

Kahve falında ağrı şehrini görmek sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir