AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının kanını görmek

Kahve falında başkasının kanını görmek

Kahve falında başkasının kanını görmek büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına, sorunlarının geçmişte kalacağına, hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının kanını gördüyseniz:

  • Seyahatler veya bazı diyaloglar belli kararlar almanızı ya da seçeneklerinizi arttırmanızı sağlayabilir.

Kahve falında akan kanı durdurmak herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iç çamaşırında adet kanı görmek sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin kanını temizlemek yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine, çok hayırlı günler görüleceğine yorulur.

Kahve falında adet kanı yıkamak yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına, borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında at kanı görmek refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, boş kuruntularla uğraşacağına tabir olunur.

Kahve falında koyun kanı görmek kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında yerdeki kanı temizlemek şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine, hep yerinde sayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yerdeki kanı yıkamak eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir