AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağrı çeken birini görmek

Kahve falında ağrı çeken birini görmek

Kahve falında ağrı çeken birini görmek sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, düşmanlarımızı alt etmeye, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağrı çeken birini gördüyseniz:

  • Belirsizliklerin planlarınızı bozmasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında böbrek ağrısı çektiğini görmek hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına delalettir.

Kahve falında ağrı çeken birini görmek rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında diş ağrısı çeken birini görmek çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında ağrısız diş çektirmek çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında ağrı çektiğini görmek rahat erileceğine, işlerin de hafifleyeceğine inanılır.

Kahve falında ağrıyan dişi çektirmek işe ve aşa kavuşacağına, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağrıyan diş çektirmek yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, esenlik, huzur ve saadet bulacağına işarettir.

Kahve falında başkasının diş ağrısı çektiğini görmek verilen sözlerin tutulamayacağına, şansının döneceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir