AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının hediye aldığını görmek

Kahve falında başkasının hediye aldığını görmek

Kahve falında başkasının hediye aldığını görmek aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, ertelenen bir tatile çıkılacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının hediye aldığını gördüyseniz:

  • Planlarınızı detaylı yapmadıysanız, bazı kişiler kafanızı karıştırabilir veya sizi hırpalayabilir.

Kahve falında elbise hediye aldığını görmek kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine, uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına inanılır.

Kahve falında yastık hediye aldığını görmek kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında telefon hediye aldığını görmek Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliden hediye aldığını görmek hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına, yüzünün her daim güleceğine işarettir.

Kahve falında kendine hediye aldığını görmek kötü günlerinin biteceğine, devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına delalet eder.

Kahve falında eşarp hediye aldığını görmek deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında altın küpe hediye aldığını görmek çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, kendisine gelir getiren yolların açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hediye elbise aldığını görmek iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, gelirinin de garanti altında olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir