AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının hamile haberi almak

Kahve falında başkasının hamile haberi almak

Kahve falında başkasının hamile haberi almak çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına, tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına, başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, kederden ve stresten kurtulacağına, yeni bir yol çizileceğine, aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında başkasının hamile haberi almak gördüyseniz:

  • Maddi konularda hesapsız davranmamaya daima özen gösterin, sonuçlar çok farklı olabilir.

Kahve falında eşinden hamile haberi almak sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, sermayesinin boşa gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendinin hamile haberini almak bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında hamile haberi almak çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin hamile haberi almak rahata kavuşmaya, kısmetsizlik yaşayacağına inanılır.

Kahve falında birinden hamile haberi almak kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında hamile olduğunun haberini almak ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, sağlığını da kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında hamile haberi duymak zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin hamile olduğu haberini almak esenliği bulacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir