AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendinin hamile haberini almak

Kahve falında kendinin hamile haberini almak

Kahve falında kendinin hamile haberini almak yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına, çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine, dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine tabir olunur.

Kahve falında kendinin hamile haberini almak gördüyseniz:

  • Bazı konularda harcayacağınız zamanın veya enerjinin hiçbir önemi olmayabilir.

Kahve falında hamile olduğun haberini almak başarı için yılmadan çalışılacağına, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına delalet eder.

Kahve falında eşinden hamile haberi almak yolculuk yaparak bir hayra ermeye, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendinin hamile haberini almak onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına delalet eder.

Kahve falında eşinin hamile olduğu haberini almak zorluklarla geçecek bir döneme girileceğine ve beklenmedik bir anda büyük bir tartışmanın ortasında kalınacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında hamile olduğunu haber vermek keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında hamile haberi duymak mümkün olduğunca mutlu olmak için uğraşacağına, tövbe etmeden vefata yorulmaktadır.

Kahve falında birinden hamile haberi almak eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, elinden hiç bir şey gelmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hamile haberi vermek alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir