AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağlayarak yasin okumak

Kahve falında ağlayarak yasin okumak

Kahve falında ağlayarak yasin okumak zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, parasının her geçen gün artacağına, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, fal sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye delalettir.

Kahve falında ağlayarak yasin okumak gördüyseniz:

  • Yeni arkadaşlar edinmeye açıksınız.

Kahve falında ağlayarak yasin okumak başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına, ancak daha sonra sorunların aşılacağına tabir olunur.

Kahve falında yüksek sesle yasin okumak sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına, geçmişi unutup geleceğine işarettir.

Kahve falında yasin kuran okumak kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bahtının da çok parlak olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yasin okumak azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına, onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına rivayet eder.

Kahve falında yasin ezbere okumak bir sebeple çok zarar edeceğine, güzel ve rahat bir yaşamı olacağına işaret eder.

Kahve falında yasin duasını okumak dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine yorulur.

Kahve falında ezbere yasin suresini okumak çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yasin suresini okuduğunu görmek zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir