AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının elmasını yemek

Kahve falında başkasının elmasını yemek

Kahve falında başkasının elmasını yemek emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, düşlediği evliliğin gecikeceğine, çok başarılı adımlar atacağına, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine yorulur.

Kahve falında başkasının elmasını yemek gördüyseniz:

  • Aklınızın sesine kulak vermeli, önerilerini ciddiye almalısınız.

Kahve falında yer elması yemek işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına, yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının elmasını yemek hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cennet elması yemek hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına işarettir.

Kahve falında elmas yemek düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında büyük elmas bulmak şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, büyük bir servete kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında inci elmas görmek kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yer elması almak hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz elmas görmek yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, ekonomik olarak zayıflayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir