AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının dişini fırçaladığını görmek

Kahve falında başkasının dişini fırçaladığını görmek

Kahve falında başkasının dişini fırçaladığını görmek bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sıkıntıların artacağına, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, bazen umutlarını yitireceğine, ruhani önderlik yapacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının dişini fırçaladığını gördüyseniz:

  • Bazı konular bir türlü istediğiniz şekilde ilerlemiyorsa veya yavaş gelişiyorsa, üzülmeyin.

Kahve falında başkasının dişini fırçalamak anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dişi fırçalamak iş ve ev değişikliğine yorumlanırken, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında dişini fırçalamak maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının dişini fırçaladığını görmek fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına, sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine rivayet eder.

Kahve falında dişini fırçaladığını görmek işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin dişini fırçaladığını görmek hasta ve zor geçireceğine, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında dişlerinin fırçalamak dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına delalettir.

Kahve falında dişleri fırçalamak her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir