AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının cüzdanında para görmek

Kahve falında başkasının cüzdanında para görmek

Kahve falında başkasının cüzdanında para görmek çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, sorunların sürekli artacağına, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine, maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına, attığı adımların boşa gideceğine, sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine, büyük kazançlar getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının cüzdanında para gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızla ya da sosyal çevrenizden biriyle bir anlaşmazlık olabilir.

Kahve falında cüzdan ve para görmek kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına, sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında cüzdanda para görmek çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına yorulur.

Kahve falında cüzdan dolusu para bulmak huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine, kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının cüzdanından para almak hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine rivayet eder.

Kahve falında para cüzdanının çalındığını görmek kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında cüzdanda bozuk para görmek elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, yeni malların alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cüzdanda bol para görmek hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, hediyeler ve elbiseler alınacağına alamet eder.

Kahve falında cüzdanda para bulmak iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, bu sayede refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir