AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının arabasını çaldırmak

Kahve falında başkasının arabasını çaldırmak

Kahve falında başkasının arabasını çaldırmak kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, büyük bir başarıya ulaşılacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine, sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, çalışma ortamında huzurunun bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının arabasını çaldırmak gördüyseniz:

  • Elinize geçen bilgiler veya haberler yanlış ya da eksik olabilir.

Kahve falında başkasının arabasını çaldırmak şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine işarettir.

Kahve falında başkasının arabasını çalmak umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında araba çaldırmak görmek bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine delalettir.

Kahve falında araba kornası çalmak maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz araba çaldırmak yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında lüks araba çalmak ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında emanet arabayı çaldırmak ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine delalettir.

Kahve falında arabasını çaldırmak hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir