Kahve falında başkasının adam öldürdüğünü görmek

Kahve falında başkasının adam öldürdüğünü görmek çok büyük bir acı duyacağına, gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine, eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine, çok resmi görevlerde bulunacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, el açmayacağına inanılır.

Kahve falında başkasının adam öldürdüğünü gördüyseniz:

  • Yanlış anlama veya yönlendirilme maddi kayıplara ya da yanlış finansal kararlara neden olabilir.

Kahve falında keserek adam öldürmek umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, çok rahat bir şekilde çalışacağına delalettir.

Kahve falında adam döverek öldürmek yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına delalettir.

Kahve falında adam öldürmek ve gömmek bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine işaret eder.

Kahve falında üç adam öldürmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına, hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına inanılır.

Kahve falında adam öldürmek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığın bir adam öldürmek kem gözlere gelineceğine, bir sebeple sıkıntıya düşen fal sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının adam öldürmek dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına işaret eder.

Kahve falında silahla ateş etmek adam öldürmek kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, olumlu gelişmelerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir