AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasını hamile kaldığını görmek

Kahve falında başkasını hamile kaldığını görmek

Kahve falında başkasını hamile kaldığını görmek ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, iç huzurunun yerinde olacağına, bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, dertlerinin dermanına kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasını hamile kaldığını gördüyseniz:

  • Gizli kapaklı işler açığa çıkabilir.

Kahve falında bekar kızın hamile kaldığını görmek özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında evlenmek ve hamile kalmak bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğinden hamile kalmak iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine, sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına inanılır.

Kahve falında evlilik dışı hamile kalmak alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında gayri meşru hamile kalmak kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, zor zamanların biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğa hamile kalmak elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında ikiz bebeğe hamile kaldığını görmek aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine, kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına tabir olunur.

Kahve falında hamile kaldığını öğrenmek hayırlı ve güzel günler göreceğine, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir