AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasını büyük abdestini yaparken görmek

Kahve falında başkasını büyük abdestini yaparken görmek

Kahve falında başkasını büyük abdestini yaparken görmek mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına, sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine, işlerinin kapanacağına, ona göre davranacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, sofraların zenginliğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasını büyük abdestini yaparken gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaşınız veya sevgiliniz mevcut durumunuzu nasıl yöneteceğiniz veya üstesinden geleceğiniz konusunda size fikir verebilir.

Kahve falında tuvalette büyük abdest temizlemek kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına inanılır.

Kahve falında tuvalette büyük abdest yapmak uzun süre birçok sorunla boğuşacağına, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında tuvalette büyük abdest yaptığını görmek sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına, ileri gideceğine inanılır.

Kahve falında büyük abdestini tuvalete yapmak bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına, çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük abdest bozmak uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tuvalette büyük abdestini yapmak sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına işarettir.

Kahve falında büyük abdestini yediğini görmek patron koltuğuna yükseleceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına işarettir.

Kahve falında büyük abdesti yaptığını görmek işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet çıkacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir