Kahve falında başkasından imza almak

Kahve falında başkasından imza almak işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasından imza almak gördüyseniz:

  • Beklenmedik şeyler yapmaya eğilimlisiniz.

Kahve falında ölüden imza almak bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına delalet eder.

Kahve falında kendi imzanı görmek bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında kitap imzalatmak özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine, çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında imza değiştirmek kendisini çok zor durumlarda bulacağına, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına delalet eder.

Kahve falında yazılı kağıda imza atmak işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında birinden imza almak kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine delalettir.

Kahve falında imza atmak geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, çaresiz durumlara düşeceğine işarettir.

Kahve falında imza istemek önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine, gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir