AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasından ceviz almak

Kahve falında başkasından ceviz almak

Kahve falında başkasından ceviz almak yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, maddi açıdan zarara uğranacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine, insanlar tarafından tanınacağına, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasından ceviz almak gördüyseniz:

  • Aşırı harcamalar yapmaya eğilimlisiniz.

Kahve falında bal ceviz yemek deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza yorulur.

Kahve falında kırılmış ceviz yemek canını sıkılacağına, işinde profesyonel kimse olacağına işaret eder.

Kahve falında ceviz budamak maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine, bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küçük ceviz görmek çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz ceviz görmek değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, sorunları ortadan kaldıracağına inanılır.

Kahve falında fındık fıstık ceviz görmek hanesinin bollukla dolacağına, kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında ceviz döküldüğünü görmek düze çıkacağına, çok rahat edeceğine delalet eder.

Kahve falında toprağa ceviz gömmek fal sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir