AnaSayfa / Genel / Kahve falında abisini hasta görmek

Kahve falında abisini hasta görmek

Kahve falında abisini hasta görmek bolluğun ve verimin de artacağına, sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına, gönül yaralarının iyileşeceği, işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine, acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına, bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına, onlar sayesinde kalkınacağına, bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında abisini hasta gördüyseniz:

  • Olaylara yaratıcı şekilde yaklaşmanız durumunda ilerlemek istediğiniz konularda yol alabilirsiniz.

Kahve falında abisini hasta görmek çok daha iyi yerlere geleceğine, çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine inanılır.

Kahve falında abisin öldüğünü görmek para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına inanılır.

Kahve falında sevgilinin abisini görmek her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan fal sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine tabir olunur.

Kahve falında öz abisini görmek uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine, çok sevineceğine ve heyecanlanacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşın abisinin öldüğünü görmek ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine, güçten düşeceğine, yorulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin kişinin abisini görmek çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında abisi ölmek sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında abisini evlendiğini görmek imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, şansın her zaman kişiden yana olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir