AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağlarken dua etmek

Kahve falında ağlarken dua etmek

Kahve falında ağlarken dua etmek iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine, ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine yorulur.

Kahve falında ağlarken dua etmek gördüyseniz:

  • Belli öneriler getirebilir veya yardım teklifinde bulunabilirsiniz.

Kahve falında ağlayarak dua etmek kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Kahve falında ağlayıp dua etmek ana baba dualarının alınacağına, başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine işarettir.

Kahve falında camide ağlayarak dua etmek iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında ağlarken dua etmek büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına, elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına inanılır.

Kahve falında ağlayarak dua okumak hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında kabede ağlayarak dua etmek işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına, atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında baba duası almak eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına alamet eder.

Kahve falında eşinin dua ettiğini görmek kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir