AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birinin kaybolduğunu görmek

Kahve falında başka birinin kaybolduğunu görmek

Kahve falında başka birinin kaybolduğunu görmek şansın ve kısmetin açılacağına, iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine, donatacağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, huzurlu bir insan olacağına yorulur.

Kahve falında başka birinin kaybolduğunu gördüyseniz:

  • Size söz veren kişiler sözlerinin arkasında duramayabilirler.

Kahve falında başka bir ülkede kaybolmak manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başka bir şehirde kaybolmak huzuru bozulan fal sahibinin yanlış adımlar atacağına, onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başka birinin kaybolduğunu görmek işlerin günden güne daha da artacağına, malını ve canını riske edeceğine tabir olunur.

Kahve falında köpeğin kaybolduğunu görmek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine işarettir.

Kahve falında uçarak kaybolmak malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında denizde birinin kaybolduğunu görmek elden arka arkaya paralar çıkacağına, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına delalettir.

Kahve falında aynı yerde kaybolmak işlerinin azalacağına, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında telefonunun kaybolduğunu görmek maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir