AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağlamak ve üzülmek

Kahve falında ağlamak ve üzülmek

Kahve falında ağlamak ve üzülmek endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına, parasal anlamda rahat edeceğine, ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağlamak ve üzülmek gördüyseniz:

  • Yeni gruplara katılabilir, yeni kişilerle tanışabilirsiniz.

Kahve falında üzülmek ve ağlamak zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çok ağlamak üzülmek mal ve para kazanılacağına, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında üzülmek ağlamak mutlu bir yuvaya sahip olacağına, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında ağlamak üzülmek bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çok üzülmek ve ağlamak kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine, çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine delalettir.

Kahve falında ağladığını üzüldüğünü görmek hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında ağlamak ve üzülmek sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında borç için üzülmek her açıdan eski hayatından çok daha iyi bir duruma girip, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir