AnaSayfa / Genel / Kahve falında başında tümör görmek

Kahve falında başında tümör görmek

Kahve falında başında tümör görmek fal sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, sorunların bu sayede aşılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine alamet eder.

Kahve falında başında tümör gördüyseniz:

  • Bir an önce telefona sarılmanızda fayda var.

Kahve falında başında tümör görmek çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında başkasında tümör görmek kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına delalet eder.

Kahve falında tümör olduğunu görmek hayallerde değişiklikler olacağına, emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına işarettir.

Kahve falında ayağında tümör görmek farklı deneyimler elde edip kazancın artırılacağına, halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına rivayet eder.

Kahve falında beyin tümörü olduğunu görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına, kimseye haksızlık etmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kafada tümör görmek umutlarının çoğalacağına, işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında ayakta tümör görmek uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına inanılır.

Kahve falında beyninde tümör olduğunu öğrenmek ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, hak yoluna döneceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir