AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağızdan böcek çıkmak

Kahve falında ağızdan böcek çıkmak

Kahve falında ağızdan böcek çıkmak her geçen gün başarılarının artacağına, kazancın arttırılacağına, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, insanlarla hoşça vakit geçirileceğine, özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına delalettir.

Kahve falında ağızdan böcek çıkmak gördüyseniz:

  • Belli iş birlikleriniz, ilişkileriniz veya ortaklıklarınız hakkında kendinizce fikirleriniz var.

Kahve falında ağızdan böcek çıkmak mutlulukların yarım kalacağına, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağızdan böcek kusmak kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine, çok mutlu ve huzurlu olacağına alamet eder.

Kahve falında ağızdan böcek çıkarmak iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine delalettir.

Kahve falında ağızdan kıl çıkmak sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağızdan yılan çıkmak sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, güzel ve mutlu günler görüleceğine inanılır.

Kahve falında ağızdan kan kusmak zengin bir hayat sürüleceğine, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine tabir olunur.

Kahve falında ağızdan diş çıkarmak umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına inanılır.

Kahve falında ağızdan kıl çıkardığını görmek işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir