AnaSayfa / Genel / Kahve falında barak obamayı görmek

Kahve falında barak obamayı görmek

Kahve falında barak obamayı görmek çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, bunalıma düşeceğine, büyük çaba sarfedeceğine, işlerinin gerileyeceğine rivayet eder.

Kahve falında barak obamayı gördüyseniz:

  • Sözlerinizi alışılmadık bir yöntemle, farklı şekilde fiiliyata geçirebilirsiniz.

Kahve falında barak obamayı görmek hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine, zor zamanların sona ereceğine ve uzun süre sonra mutlu olunması yolunda bazı adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında obama görmek karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında barack obamayı görmek mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine işaret eder.

Kahve falında başkan obamayı görmek sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir