AnaSayfa / Genel / Kahve falında banyoda fare görmek

Kahve falında banyoda fare görmek

Kahve falında banyoda fare görmek tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, helal ekmek yiyeceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında banyoda fare gördüyseniz:

  • Kafanız karışabilir.

Kahve falında banyoda fare görmek neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, sevgi göreceğine delalettir.

Kahve falında banyoda çarpılmak kurulacak bir ortaklık sayesinde refah seviyesinin gittikçe yükseleceğine, işlerinin duracağına alamet eder.

Kahve falında bir başkasını banyo yaparken görmek elde edilen tecrübeler sayesinde erken yaşta hayata karşı duruşunu sağlamlaştıracak olan fal sahibinin, kolay kolay pes etmeyeceğine, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğini banyoda görmek sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında sıcak banyo görmek zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında annesiyle banyo yapmak kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, arabalara ve topraklara sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında otelde banyo yapmak kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında banyoda erkek görmek iş hayatında rahat edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir