AnaSayfa / Genel / Kahve falında banyo yaptığını görmek

Kahve falında banyo yaptığını görmek

Kahve falında banyo yaptığını görmek yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan fal sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, adını işiyle duyuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında banyo yaptığını gördüyseniz:

  • Bazı güzel sürprizlerle karşılşamanız gerekiyor.

Kahve falında kadın kadına banyo yapmak atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine, kısmetlerinin de kapanacağına işaret eder.

Kahve falında erkeğin banyo yaptığını görmek kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köpük banyosu yapmak mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına, böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına inanılır.

Kahve falında banyoyu yıkamak borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına delalet eder.

Kahve falında elbiselerle banyo yapmak yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına, işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında banyo yapmış olmak maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında banyoda küvet görmek zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında soguk suda banyo yapmak aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir